A Helsinki Bizottság bulija a Marionettben lesz | Magyar Helsinki Bizottság
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2016. szept. 30.

Tegnap derült ki, hogy a Magyar Helsinki Bizottság a Kossuth Klubban nem rendezheti meg „adomány- és szavazatgyűjtő” buliját, mert a hely tulajdonosa nem engedélyezte, hogy direkt politikai tartalmak jelenjenek meg a helyszínen és a rendezvény kommunikációjában. A Helsinki Bizottságnak egyetlen nap állt rendelkezésére, hogy új helyszínt találjon. Ma délelőtt eldőlt, az új színhely a Marionett Kézműves Sörház lesz.

kek_helyszin

Az új helyszínen az eredetileg tervezett műsorelemek nagyobbik részét sikerül megtartani. A szervezők abban is bíznak, hogy a közeli Kossuth térről, ahol 6-kor kezdődik a Lásd meg az embert! demonstráció, sokan átjöhetnek a Helsinki bulijára.

Az új helyszínen a következők várnak az érkezőkre a pompás sörök mellett:

19:00 Kapunyitás
20:30 Hordószónoklat
21:00 Midlife Crisis – koncert
22:00 Egy Kiss Erzsi Zene – koncert
23:00 ⊗-elj a Helsinkivel! – tánc
Dj Minek & Minich

Az eredetileg tervezett programok közül a filmvetítést és a színházi előadást azonban későbbre kell halasztanunk. Az új időpontokról a Helsinki Bizottság  a közeljövőben ad tájékoztatást.

A mai buli új helyszíne: Marionett Kézműves Sörház, Bp., V., Apáczai Csere János utca 4., a Vigadó térnél a Marriott hotel Duna felőli oldalában.

Attachments

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.